Forretningsbetingelser
Dennis & Lottes Cykler
Ring til os

Forretningsbetingelser


Generelle oplysninger om virksomheden


Dennis og Lottes Cykler ApS
Gråbrødretorv 4, kl, tv

1154 København K

CVR: DK38922157
Telefon: 71747130


1. Anvendelse


Disse forretningsbetingelser (herefter "betingelserne") gælder for alle produkter og ydelser der sælges i vores fysiske butik.


2. Priser


Alle priser er opgivet i danske kroner (DKK) inkl. 25% moms. Tilbud til erhverv er opgivet i danske kroner (DKK) og ekskl. 25% moms.


3. Betaling


I vores fysiske butik modtager vi MobilePay og kontanter. Der kan ligeledes betales via. bankoverførsel.


4. Betalingsfrist


Alle fakturaer der udstedes af os er netto kontant, medmindre andet er aftalt i forbindelse med den konkrete faktura, eller vi har lavet en særaftale med kunden.


For erhverskunder kan vi tilbyde op til netto + 30 dage. Dette forudsætter en god betalingshistorik hos os, og at kundens kreditvurdering er positiv. Hvilken kreditramme vi tilbyder beror altid på vores vurdering i den enkelte situation. Ved misligholdelse ændres en evt. eksisterende kreditramme altid til netto kontant.


Ved varer der hjemtages specifikt til kunden, kan vi kræve at hele købssummen forudbetales.


5. Ejendomsret


Vi forbeholder os retten til det solgte, indtil den fulde købssum er os i hænde.


6. Misligholdelse


I tilfælde af en faktura ikke betales rettidigt, udsendes umiddelbart efter forfald rykker og rykkergebyr på kr. 100,-, og der tilskrives 0,70% af det skyldige beløb pr. påbegyndt måned i rente. Hvis det skyldige beløb, rykkergebyret og rentetilskrivningen ikke betales inden 10 dage, fremsendes 2. og sidste rykker. Her tillægges kr. 100,- i rykkergebyr, samt 0,70% af det skyldige beløb i rente. Hvis det skyldige beløb, rykkergebyr og rentetilskrivning ikke betales inden for yderligere 10 dage, overdrages sagen uden yderligere varsel til inkasso. Alle omkostninger i forbindelse med en evt. inkassosag pålægges kunden.


7. Rabatter


Vi har indgået rabataftaler med en række virksomheder, som omfatter disses medarbejderes køb af varer og ydelser i butikken. Denne rabat gælder medarbejderen personligt, og kan ikke overgives til andre. Hvis medarbejderen køber varer eller ydelser til andre under rabataftalen, anses denne som misbrugt, og kan uden varlsel annulleres af os. Rabatten gælder ikke køb af varer eller ydelser, som faktureres virksomheden.8. Returnering


Vi tilbyder ikke kunder at returnere varer købt i butikken, medmindre der er lavet en særaftale om dette ved købet.


9. Reklamation


Du har altid 24 måneders reklamationsret på varer og ydelser købt i vores butik. Det betyder at du inden for denne periode kan få repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamation skal ske så hurtigt som muligt efter du opdager fejlen/manglen ved varen eller ydelsen. Det skal dog bemærkes at reklamationsretten ikke gælder ved:


- Skadesvoldende adfærd

- Fejlagtig brug af produktet

- Almindelig og forventelig slitage


Vi modtager varer du ønsker at reklamere over på vores fysiske adresse:


Dennis og Lottes Cykler ApS

Gråbrødretorv 4, kl, tv

1154 København K


Hvis du sender varen med post- eller fragtfirma, skal denne sendes med omdeling til os. Vi modtager ikke pakker uden omdeling eller med efterkrav. Husk at vedlægge dokumentation for køb. Såfremt din reklamation er berettiget, afholder vi fragtomkostninger. Disse skal være rimelige, og kunne dokumenteres.


10. Ansvarsbegrænsning


Vi er ikke ansvarlige for prisstigninger, afgiftsændringer, valutaændringer, udsolgte varer, tastefejl, leverandørsvigt eller forsinkelser som følge af disse.


11. Ændringer


Forretningsbetingelserne kan uden varsel og ensidigt ændres af os.


12. Persondata


Det er et krav i Bogføringsloven at vi gemmer bilag i 5 år. Hvis du køber varer (typisk større køb som f.eks. cykler), eller køber ydelser (f.eks. reparation af din cykel), fremgår dit navn og telefonnummer i vores interne system. I visse tilfælde har vi også gemt adresse og email. Disse data behandles fortroligt, og er krypteret af tredjepart.


Hvis du vil vide hvilke data vi har i forbindelse med dit køb hos os, kan dette rekvireres ved at kontakte os på:


info@delocy.dk


13. Log


Vi bruger et tredjeparts plugin (Google Analytics) på vores hjemmeside (www.delocy.dk), som fører log over besøgende. Denne data bruger vi til at optimere hjemmesiden, og gøre det nemmere for kunden at finde rundt på siden, samt at føre statestik for besøg. Der er ingen personidentificerende elementer i denne data.


14. Klageadgang


Hvis du vil klage over dit køb skal du henvende dig fysisk i butikken:


Dennis og Lottes Cykler ApS

Gråbrødretorv 4, kl, tv

1154 København K


Eller via. telefon eller email:


Telefon: 71747130

Email: info@delocy.dk


Hvis vi ikke kan finde en løsning har du mulighed for at indgive klage til:


Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen

Center for Klageløsning

Carl Jacobsens Vej 35

2500 Valby

Dennis & Lottes Cykler ApS


Cykelbutik og værksted, fuld af kvalitetscykler, smil, håndværk i topklasse, og faste priser uden,

overraskelser, i hjertet af København.Gråbrødretorv 4, kl, tv

1154 København K

Telefon 71 74 71 30

info@delocy.dk

CVR38922157

Copyright © 2020 Dennis & Lottes Cykler